„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 22 юли 2020


На 23 юли 2020 г. четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Коста Лулчев“ жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Алфред Нобел“ от ул. „Цветан Радославов“ до бул. „Цариградско шосе“
по ул. „Коста Лулчев“ от ул. „Александър Жендов“ до ул. „Николай Коперник“
по бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Александър Жендов“ до ул. „Николай Коперник“
по ул. „Николай Коперник“ от ул. „Коста Лулчев“ до бул. „Цариградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коста Лулчев“ ъгъла с ул. „Алфред Нобел “.
На 23 юли 2020 г. четвъртък, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Акад. Йордан Трифонов“ , ул. „Проф. Христо Данов“ №11, №13, №15

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Данов“ №11.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!