Известие за планирано спиране 24 юни 2020

На 25 юни 2020 г. четвъртък, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Клокотница“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Софроний Врачански“
ул. „Странджа“ от ул. „Струга“ до ул. „Охрид“.
Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Странджа“ ъгъла с ул. „Кавала“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!