„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 10 юли 2019

На 11 юли 2019 г. четвъртък, във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Княгиня Мария Луиза“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Княгиня Мария Луиза“ от Централна железопътна гара- София до надлез „Надежда“ /северната страна/.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Княгиня Мария Луиза“ пред Транспортна болница.

На 11 юли 2019 г. четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Миньорска“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Васил Левски", ул. Юрий Гатарин", ул. "Миньорска", ул. "Стефан Стамболов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 116 ОУ.


На 11 юли 2019 г. четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ кв. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


бул. „Св. Климент Охридски“ от № 26 до № 72 и от № 59В до № 61К.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ №48А.
На 11 юли 2019 г. четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гълъбец“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Гълъбец“, ул. „Вучко Игнатов – Даскала“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гълъбец“.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!