„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 16 април 2019

На 17 април 2019 г. сряда, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тайга“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Тайга“ от ул. „Ком“ до ул. „Моравча“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тайга“ пред бл. 1А.
На 17 април 2019 г. сряда, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Солунска“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Княз Борис I“
ул. „Цар Самуил“ от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Солунска“
ул. „Ивайло“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.
На 17 април 2019 г. сряда, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 544 кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Витиня“, ул. „Летоструй“, ул. 546, ул. 547
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 544 №13.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!