„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 14 март 2019

На 15 март 2019 г. петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Крум Попов“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Крум Попов“ от ул. „Криволак“ до ул. „Милин камък“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цанко Церковски“ ъгъла с ул. „Крум Попов“.
На 15 март 2019 г. петък, във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 271 местност „Орион“ община „Връбница“се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Владимир Зограф“ от ул. „Танкист“ до жп. прелеза, ул. 271, ул. 214, ул. 215
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 271 ъгъла с ул. „Владимир Зограф“.
На 15 март 2019 г. петък, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.“Иглика“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иглика“, ул. „Копривщица“, ул. „Светъл път“, ул. „Момина сълза“, ул. „Козница“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козница“ ъгъла с ул. „Иглика“.
На 15 март 2019 г. петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Монтевидео“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Бойчо Бойчев“ №16, ул. „Монтевидео“ №21А
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бойчо Бойчев“ №16.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!