„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 13 март 2019

На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. 688 кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Букет“, ул. „Букет“ от №1 до №25
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ срещу 66СОУ.
На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул.“ Васил Друмев “ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Друмев“ от бул. „Мадрид“ до ул „Русалка“
ул. „Франсис де Пресансе“ от ул. „Черковна“ до ул. „Алеко Константинов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Друмев“ №31.
На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Витоша“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Витоша “ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Хан Аспарух“
бул. „Витоша“ от бул.„Витоша“ до ул. „Цар Асен“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Витоша“ ъгъла с бул. „Патриарх Евтимий“.
На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 639 кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 639 от ул. „Димитър Чинтулов“ до ул. „Бойчо Бойчев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 639 ъгъла с ул. 638.
На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Диамант“ кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Димитър Шишманов“ от ул. 646 до ул. „Диамант“, ул. „Диамант“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Шишманов“ ъгъла с ул. „Диамант“.
На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор“ кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Витиня“, ул. „Мусала“, ул. „Извор“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витиня“ ъгъла с ул. „Извор“.
На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Блато“ с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мичур“, ул. „Пламък“, ул. „Блато“, ул. „Емилиян Станев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Мичур“.
На 14 март 2019 г. четвъртък, във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. 2 вилна зона „Смреката“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 1, ул. 2, ул. 3
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!