„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 09 януари 2019

На 10 януари 2019 г. четвъртък, във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Ваклинец“ кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ваклинец“ от ул. „Горски синчец“ до ул. „Св. Горазд“
по ул. „Св. Горазд“ от ул. „Наум“ до ул. „Ябълкова градина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Горазд“ ъгъла с ул. „Ваклинец“.
На 11 януари 2019 г. петък, във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Проф. Георги Златарски“ кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Професор Георги Златарски“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Професор Георги Златарски“ № 37
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Професор Георги Златарски“ № 37.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!