„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 06 декември 2018

На 07 декември 2018 г. петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сава Михайлов“ жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоанна“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сава Михайлов “ пред бл. 52.
На 07 декември 2018 г. петък, във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роженски проход“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Роженски проход“ от ул. „Дедеагач“ до ул. „Твърдишки проход“ и висока зона на бл. 91 и бл. 93.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Роженски проход “ №4.
На 07 декември 2018 г. петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доспат“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Доспат“ от ул. „Прага“ до ул. „Св. Иван Рилски“
по ул. „Стрешар“ от ул. „Доспат“ до ул. „Тунджа“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доспат “ ъгъла с ул. „Стрешар“.
На 07 декември 2018 г. петък, във връзка с изграждане на нов уличен водопровод на ул. „Без име“ с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ленище“ от ул. „Плана планина“ до ул. „Пробуда“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ленище“ ъгъла с ул. „Плана планина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!