„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 09 юли 2018

На 10 юли 2018 г. вторник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марагидик“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Петър Богдан“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Слава“
ул. „Рибарица“ от ул. „Петър Богдан“ до ул. „Велчо Атанасов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рибарица“ ъгъла с ул. „Петър Богдан“.
На 10 юли 2018 г. вторник, във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Георгов“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Локомотив“, ул. „Проф. Иван Георгов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Локомотив“№11.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!