„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 10 януари 2018

На 11 януари 2018 г. четвъртък, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Академик Дмитрий Лихачов“, кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 24, ул. 20, ул. „Рила“, ул. 14, ул. 11, ул. „Академик Дмитрий Лихачов“ и ул. 4
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 11 януари 2018 г. четвъртък, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люляк“ с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Люляк“ от ул. „Падинето“ до ул. „Батийница“
ул. „Батийница“ от ул. „Люляк“ до ул. „Йованец“
ул. „Латинка“, ул. „Явор“, ул. „Еделвайс“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Явор“ ъгъла с ул. „Люляк“
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 11 януари 2018 г. четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Голо бърдо“ , жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Голо бърдо“ от ул. „Капитан Тодор Ночев“ до бул. „Черни връх“
ул. „Любата“ №14, бул. „Черни връх“ №34
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Тодор Ночев“ ъгъла с ул. „Голо бърдо“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 11 януари 2018 г. четвъртък, във връзка с разкриване на уличен водопровод до бл. 2, жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Попчево“ от ул. „Мировци“ до ул. „Иван Карасулски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Попчево“ ъгъла с ул. „Мачуково“.
На 11 януари 2018 г. четвъртък, във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Захари Стоянов“ , гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Захари Стоянов “
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Стоянов“ №22.
На 11 януари 2018 г. четвъртък, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Борис Руменов“ от ул. „Черни връх“ до ул. „Сашо Николов - Сладура“ и ул. „Хага“ №4 и №6
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Руменов“ №3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!