„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 13 ноември 2017

На 15 ноември 2017 г. сряда, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клокотница“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Клокотница“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Опълченска“
Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Клокотница“ ъгъла с ул. „Странджа“.
На 15 ноември 2017 г. сряда, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Свободна“ кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Военна рампа“ от ул. „Свободна“ до ул. „Сергей Румянцев“

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свободна“ ъгъла с ул. „Военна рампа“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!