„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 13 ноември 2017

На 14 ноември 2017 г. вторник, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Владимир Василев“ , жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Николай Ракитин“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Лакатица“
ул. „Река Осъм“ от ул. „Николай Ракитин“ до ул. „Светослав Тертер“
бл. 68, бл. 77 и бл. 78.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Ракитин“ №13.
На 14 ноември 2017 г. вторник, във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Горска поляна“ , кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Горска поляна“ от ул. „Панайот Пипков“ до ул. „Момино венче“
ул. „Момино венче“ - от №21 до ул. „Горска поляна“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Момино венче“ на ъгъла с ул. „Горска поляна“ .
На 14 ноември 2017 г. вторник, във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Овча купел", кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Овча купел" от бул. „Цар Борис III“ до ул. „Войводина могила“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костур“ на ъгъла с бул. „Овча купел".
На 14 ноември 2017 г. вторник, във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. 190, вилна зона „Американски колеж“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Американски колеж“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 186 на ъгъла с ул. 191.
На 14 ноември 2017 г. вторник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“, с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Трети март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“, ул. „Воденицата“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трайчо Костов“ пред ЦДГ.
На 14 ноември 2017 г. вторник, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба“ , кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Баба“ от бул. „Сливница“ до ул. „Връх Манчо“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба“ на ъгъла с ул. „Вълчо Георгиев“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!