„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 13 ноември 2017

На 13 ноември 2017 г. понеделник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тимок“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Тимок“ от ул. „Будапеща“ до ул. „Георги Сава Раковски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Тимок“ ъгъла с ул. „Будапеща“.
На 13 ноември 2017 г. понеделник, във връзка с монтаж на изпускатели на ул. „Кокиче“, с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Кокиче“ от ул. „Силистра“ до края на улицата, ул. „Вит“, ул. „Силистра“
по ул. „Какач“ от ул. „Кокиче“ до края на улицата.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Кокиче“ ъгъла с ул. „Вит“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!