ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ ИНИЦИАТИВИ ИЗДИГАТ КОРПОРАТИВНАТА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ НА НОВО НИВО 22 юли 2020

Уебинар на Американския университет в България разказва за възможностите, които предоставя уникалната програма Rising Impactors

Rising Impactors е стипендиантска програма, създадена с мисъл за бъдещето и в духа на мисията и целите на Американския университет в България АУБ. Уникалната стипендия вече две години предоставя възможност на млади хора, които с делата си са допринесли за положителна промяна в своята общност, да получат качествено образование и да продължат да бъдат носители на промяна в обществото.
Програмата Rising Impactors не само подпомага бъдещите лидери на България, но е и мощен инструмент в ръцете на специалистите, които отговарят за важните социални проекти на бизнеса. Корпоративната социална отговорност става все по-съществена част от позиционирането на компаниите като предпочитан работодател. В същото време инициативите с фокус образование и развитие на младите хора в България предизвикват широк обществен интерес и се отличават със своята иновативност, като издигат корпоративната социална отговорност на едно ново, по-визионерско ниво. Защото инвестицията в младите е инвестиция в нашето по-добро общо бъдеще.
Ето защо, Rising Impactors се съфинансира с дарения от водещи работодателски организации, компании, фондации и частни лица, които споделят ценностите на АУБ да подпомага следващото поколение лидери в българското общество с пряката подкрепа на бизнеса. Пионер с приноса си към стипендиантската програма Rising Impactors е президентът Росен Плевнелиев мандат 2012-2017 г..
За да чуете как си взаимодействат бизнеса и образованието, ви каним да се присъедините към уебинара, организиран от АУБ на 23 юни от 16:00 ч.
Сред говорителите на уебинара ще бъдат Ирена Мачева, директор за развитие в АУБ, която ще разкаже повече за програмата, президентът Росен Плевнелиев 2012-2017 г., Ираван Хира от HPE/Selectium и Надя Синигерска от КонтурГлобал, които ще споделят защо техните компании избраха да подкрепят инициативата.
Спечелилите стипендията - самите Rising Impactors Тия Каишева, Ренета Георгиева и Анета Гергинова ще представят своите печеливши проекти.