Райна Крапчанска е новият HR мениджър на Behr-Hella Thermocontrol България 13 януари 2020

София, 13-и януари 2020 г. Г-жа Рaйна Крапчанска е новият мениджър „Човешки ресурси“ на Behr-Hella Thermocontrol BHTC България, една от водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия.
Предвид бързото развитие на дейността на BHTC България и разширяването на производствения капацитет през 2019 г. екипът на компанията нараства с много бързи темпове. В тази връзка развитието на BHTC като водещ и предпочитан работодател е от голямо значение за следване на високите стандарти и цели на компанията.
Г-жа Райна Крапчанска ще се грижи за прилагането и развитието на глобалната HR политика на BHTC в България. Тя ще отговаря и за обучителните програми на компанията у нас, както и за разширяването на развойния център в България като предпочитано място за професионално развитие на висококвалифицирани инженерни специалисти и експерти.
Г-жа Крапчанска завършва Международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопанство и е със степен Master of Business Administration от Американския университет в България. Тя има дългогодишен опит в управлението на човешките ресурси и в сферата на автомобилната индустрия.
Екипът на BHTC България благодари на досегашния HR мениджър на компанията г-жа Станка Стоянова за приноса към успеха на BHTC у нас и пожелава успех в новите професионални предизвикателства.