ПРЕДСТАВЯНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ОФИЦИАЛНОТО ПРОУЧВАНЕ СРЕД АВСТРИЙСКИТЕ КОМПАНИИ ЗА ИНВЕСТИЦИОННИЯ КЛИМАТ В БЪЛГАРИЯ 13 януари 2020

Advantage Austria / Австрийско търговско представителство ще обяви публично резултатите от ежегодното си проучване сред австрийския бизнес за инвестиционния климат в България. Събитието ще се състои от 11:00 ч. на 15 януари 2020 г. в производствената база на JAF България в с. Мусачево близо до София.
Ръководителят на Advantage Austria за България г-жа Улрике Щрака ще представи най-важните акценти от допитването, проведено в края на миналата година. Освен нея сред присъстващите официални лица са г-н Вернер Щикс, управител за Източна Европа на JAF, г-жа Анна Кирилова, управител за България на JAF и г-жа Мариета Григорова, управител за България на Gebr#252der Weiss.
Участие в анкетата са взели близо 90 дъщерни дружества на австрийски компании, които развиват дейност в България. Проучването се провежда и в други страни със значими австрийски инвестиции и обръща внимание на резултатите, нагласите и очакванията на австрийската бизнес общност в съответната държава.
В програмата е предвидена кратка обиколка на предприятието и възможност за журналистически въпроси.