Deichmann представя новите тенденции за коледни и новогодишни празници 2018 06 декември 2018

Стил, блясък и елегантност изпълват парти колекцията
на марката тази зимаСофия, 06 декември, 2018 г. It’s Party time! Когато до края на годината остават все по-малко дни, поводите за празници стават все повече, а с тях нараства и необходимостта от шикозни аксесоари, с които дамите да осигурят стил и блясък на своята визия.

Празничната коледна и новогодишна колекция на Deichmann за зима 2018 вече е факт. Наред с елегантните обувки на висок ток, бляскаво и секси излъчване придават и модерните боти с чорап от дантела, както и чизмите с изтънчен шикозен стил. Разбира се не трябва да липсва и подходящата женствена чантичка – гениалният стайлинг партньор.

Акцентът на парти сезона тази година са атрактивните боти с дантелен чорап. Над глезена или до коляното те придават фин и изкусителен силует.

Ето и препоръката на Deichmann за стилна и забележителна празнична визия:

Съчетайте елегантните обувки, боти и прилепнали по крака ботуши или чизми със стилен клъч, който да допълни вашата хармонична и цялостна парти визия.

Доверете се на усещането си за стил и елегантност, като комбинирате по-атрактивни аксесоари с по-семпъл и изчистен outfit и обратно: ако дрехата е обвита в блясък, тогава я съчетайте със изчистени като стил обувки и малка дамска чантичка с индивидуален акцент .

Всички модели обувки, боти и ботуши от празничната колекция на Deichmann за 2018 са налични във филиалите на марката в цялата страна, както и онлайн на www.deichmann.com.

Актуални новини и атрактивни модни визии и предложения може да следите на Facebook страницата на Deichmann, както и в Instagram профилa на марката -deichmann.bg